Etiketter

, , ,

Jag hade nästan lite prestationsångest inför dagens etapp. Jag vet, det är knäppt, men det krävs inte mycket för att jag ska få det… Och eftersom jag i stort sett har sovit sedan jag klev av cykeln igår, så var jag lite nervös över att mina ben skulle säga ifrån idag. Men ack så fel jag hade! Dagens etapp passade mig som handen i handsken. Benen kändes pigga, flåset var med och pannbenet var stenhårt. Målet var att köra åtminstone halva passet på 100% intensitet. Men jag fixade hela passet på 100%, utan problem! Eller ja, allt är ju relativt. Jag kan ha skrämt ett djur eller två mot slutet. Men låter man inte, så tar man ju inte i. Eller hur? Jag tror att hemligheten bakom dagens fullträff var uppladdningen. Vi åt lunch på Pizza Hut idag. Visst betyder det att jag måste ladda upp på Pizza Hut varje dag nästa vecka?

pizza-hut-pizza