Etiketter

, , , , ,

Nu har jag återhämtat mig tillräckligt för att hjärnan ska börja fungera igen, så jag kan uppdatera er om min första tur till Sufferlandria. Nog plågades jag… Dagens film, Hell hath no fury, hade jag inte testat förut. Förra veckan testade jag ju fram min mjölksyratröskel, och när man kopplar upp sig mot Trainerroad, så anpassas hela träningspasset efter ens egna förutsättningar. Sen kan man välja om man vill köra på 100% intensitet eller högre/lägre. Jag gick ut på 100% – det är ju där man ska ligga… Det höll i 45 minuter. Sen började jag växla ner när jag skulle växla upp och tvärt om = jag var rätt trött… Så då drog jag ner intensiteten på 95%. Det räckte gott och väl. Jag blev trött. Jag fick ont i huvudet. Jag fick lock för öronen. Jag tror att jag tog i tillräckligt för idag.

Efteråt tog jag en återhämtnings-shake, tog på mig fleecetröjan och kröp ner i soffan under tjocka filten. Sen låg jag där och frös ett tag innan jag orkade stretcha och duscha. Resten av dagen har tillbringats i soffan med TV-serier och godispåse. Skön dag! På´t igen imorgon. Och på måndag. Och tisdag. Och… så vidare. Om jag ska fortsätta på samma intensitet så är det nog en god idé att cykla på kvällarna. Annars kan jag få problem med att ta mig till jobbet. Men tänk vad stark jag kommer vara om 9 dagar! 🙂

Paincave