Etiketter

, ,

I november fyller min lilla mamma 60 år! Det ska vi fira med en Thailandsresa. Riktigt nice att ha nåt att se fram emot ända långt framme i mörkaste november. Jag har aldrig varit i Thailand, så det ska bli kul! Och som grädde på moset får jag rå om mina små älsklingar i 2 veckor i sträck! Tyvärr måste jag ju också klara mig utan dem i 2 veckor före eller efter, för att få lite rättvisa i det hela.

Från början var det tänkt att vi skulle åka till Aruba. Vi räknade lite på det. För mig, Per och tjejerna skulle det gå på 80.000 kronor… Känns inte riktigt värt det. Till Thailand får vi även med mor och far för samma pengar. Fortfarande äckligt mycket pengar, men hon fyller ju bara 60 en gång! 🙂

Så nu kommer vi börja förbereda oss, genom lite alternativ träning…

långflygning