Etiketter

, ,

Igår var det ju så härligt väder ute! Lite varmare än i lördags, och strålande sol. Vi delade på cykeltiden på fm så vi båda skulle hinna få lite sol. Jag började, eftersom Ida skulle iväg på simskola sen. Sååå skönt! Tyvärr gick solen i moln lagom när det var Pers tur, så han hade det kanske inte lika skönt… Jag drog vinstlotten. 🙂 Eftersom tiden var knapp, så körde jag bara en timma. Men det gör gott för humöret och så känner jag mig mycket friskare när jag kommit ut en sväng.

Solcykling

Kvällen tillbringades på trainern framför två avsnitt av The Wire, för att ta igen lite missad cykeltid under veckan. Totalt blev det 1,5 timme mindre cyklat, jämfört med planen. Men det var välbehövligt, jag kände mig rätt sliten. Nu känns det mycket bättre! Det svåraste är att inte få dåligt samvete när man hoppar över/kortar ner passen. Men den här veckan har det gått rätt bra med det också. Det gäller att tänka långsiktigt och inte bara fokusera på veckan man är på just nu. Det är inte nu det gäller… Får inte vara för hård mot mig själv!