Etiketter

, , , ,

Jag tappade träningslusten lite och tog en extra vilodag igår. Idag hittade jag tillbaks till lusten. Tänk vad lite teknik kan göra! Jag reggade mig på TrainerRoad och fick lite mer siffror och information ut av trainertrampandet. Och vips så gick det lätt igen. 🙂 Anledningen till att jag reggade mig där var egentligen en annan, men det berättar jag mer om senare i helgen. Helt galet, men kul ska det bli! Stay tuned 😉

För att få lite koll på hur hårt jag ska köra de olika passen så gjorde jag ett test för att få reda på min tröskelpower. Senast jag testade var för ganska precis ett år sedan, hos Mattias på Aktivitus. Då hade jag min tröskel på 170W. Idag när jag testade landade jag på 187W. Svårt att veta hur exakt det stämmer överens med om man kör på en riktig testcykel, men jag har nåt att jämföra med och utgå ifrån när jag kör mina trainerpass. Lite kräksvarning var det efter att ha kört max i 20 min… Men det gick bra! Totalt 60 min på trainern idag också.