Etiketter

, , , , ,

Gårdagens lusutrotning gick väl sådär tydligen. Kammade igenom tjejernas hår för säkerhets skull innan vi skulle iväg imorse. Vad kommer urtrillandes om inte levande löss 😦 Linicin-Lössen 0-1. Så det var bara att stanna hemma idag också, och vänta på att apoteket skulle öppna. Ytterligare en dag av tvättning av alla sängkläder. Det som är sååå kul!!

Nu köpte jag det som var besvärligast att använda, men förhoppningsvis det mest effektiva. Det skulle sitta i i minst 8 timmar, eller över natten. Så nu sitter vi insmetade alla tre och kan inte ens gå ut och njuta av solen, eftersom vi inte kan sätta på oss mössor ovanpå kletet. Men som vanligt gör vi det bästa av situationen = Onepiece på, film och fika från DaCapo 🙂 Jag har stått emot onepiece länge nu, men idag hämtade jag ut en på posten. Så nu är jag också fast… Passar ju bra när man bara ska gå hemma och trampa. Sen att jag tydligen kommer bli singel på kuppen, är ju smällar man får ta. Det får det vara värt! Han är ändå bara avundsjuk 😉

Tre luspudlar...

Tre luspudlar…

Tummen ner för Linicin schampo

Tummen ner för Linicin schampo

Förhoppningsvis effektivt!

Förhoppningsvis effektivt!

Mmm... Gofika!

Mmm… Gofika!