Etiketter

, , , ,

Idag är vi hemma från jobb, skola och dagis. Igår kväll när jag hade läst bok för Ida upptäckte jag att hennes klåda i hårbotten inte alls berodde på att hon var torr. Den berodde på att små otäcka kryp hade flyttat in i hennes hår… Blä! Efter en liten snabb genomkamning visade det sig att även mitt hår hade blivit ockuperat av de äckliga sakerna. Saga hade redan somnat. I morse kammade jag henne med luskam och hon var nog den som hade mest löss av oss  allihop. Per verkade ha klarat sig. Antagligen för att han inte delar hårborste med oss brudar. Så idag stannade vi alltså hemma och tvättade håret med lusschampo och tvättade alla sängkläder, mössor och hårborstar. Kul kul…

Sen ville tjejerna att vi skulle åka till gymet. Jag är ju inte svår på det sättet. Och styrketräning skulle ju ändå göras idag, så vi tog en vända dit. Verkar som jag har gjort nåt rätt när det gäller barnuppfostran åtminstone. 😉

Efter lunch har vi mest suttit och myst och pusslat framför kaminen. Lite lyx är det allt med löss! 😉

Avlusning pågår...

Avlusning pågår…

 

Latsdrag

Saga plankar :-)

Saga plankar 🙂

Mitt gamla klockan-pussel hänger med än!

Mitt gamla klockan-pussel hänger med än!