Etiketter

, , ,

Det är rätt fascinerande hur man kan få sån energipåfyllning av att göra av med energi. Idag var det 2h cykel inplanerat. De (SMHI) hade även lovat sol och -12 grader. Det var gråmulet och -7. Jag ville cykla i sol… Bestämde mig för att det fick bli trainer idag också. Men säga vad man vill om trainer, men socialt är det inte. Idag kände jag mig social. Så jag gjorde ett gästspel i ”Hannas löpgrupp”. Vi joggade ca 4km i lugnt tempo och stannade med jämna mellanrum och körde diverse styrkeövningar. Idag hade Hanna förhinder, men Linda tog ledarrollen och gjorde det kanonbra! Efteråt fortsatte jag, Marit och Linda med ett första träningspass inför utmaningen i september. Vi garvade och halkade oss igenom hinderbanan vid Norvalla. Den är inte lång (180m), men en del av de 18 hindren är åtminstone såna som vi kommer ha glädje av att träna på. När jag åkte därifrån kände jag mig piggare och gladare än på länge – tänk vad lite träning med vänner kan göra! Tack för att ni finns ❤

Vi sprang

Vi sprang

Vi plankade

Vi plankade

Vi välte däck

Vi välte däck

Vi gick armgång

Vi gick armgång

Och vi kröp i tunnlar