Etiketter

, , , ,

Idag måste jag ha vaknat på fel sida. Känner mig mest sur och grinig hela tiden. Inte kul alls. Det slutar bara med att jag blir sur och grinig på mig själv för att jag är så himla sur och tråkig hela tiden. Trött är jag också. Gud vad jag gnäller!

Men tränat har jag gjort. Och jobbat. Två utryckningar blev det på fm. Bra pengar, snabbt avklarat. Sen fick jag åka hem och cykla. Feg som jag är så satte jag mig på trainern istället för att cykla ute och riskera att köra omkull… Fast en del av anledningen var ju faktiskt att jag har beredskap, och då inte kan vara längre än 30 minuters cykeltur från jobbet. Då kan jag lika gärna sitta hemma. Så två avsnitt av The Wire blev det idag också. Benen var rätt sega. Jag körde två timmar i ”distanstempo”, med en puls på ca 80%. Var 20:e minut tryckte jag på lite extra i 15 minuter med en puls på runt 87%. Tre sådana intervaller blev det. Den sista var dock benen så pass sega att jag hade svårt att komma högre än 85%.

Förberett och klart!

Förberett och klart!

Avslöjande rester från gårdagskvällen...

Avslöjande rester från gårdagskvällen…

Svettigt