Etiketter

, , ,

Jag hade tänkt gymma imorse. När jag höll på och plockade ihop grejjerna igår kväll, som jag skulle ha med mig till gymet, kom jag på att jag hade passerkortet kvar på jobbet 😦 Eftersom ingen annan tränar i fängelsegymet runt 5-snåret på morgonen, så är det inte så stor idé att åka dit och chansa på att nån släpper in en… Samtidigt är jag rätt glad att jag kom på det på kvällen, så jag kunde flytta fram alarmet från 4:15 till 6:30 = sovmorgon! Dagen hade börjat rätt illa om jag hade stått utan för dörren till gymet och letat efter passerkortet…

Istället får jag ta svängen förbi gymet på väg hem från jobbet. Se till att benen får jobba riktigt hårt där, innan jag åker hem och kör styrkeintervaller på trainern. Låter lockande, eller hur?! 😉

Nu är jag redo med kortet!

Nu är jag redo med kortet!