Etiketter

, ,

Nä det blev ingen träning i morse. Jag kom inte hem från jobbet förrän på morgonkvisten och sen ringde telefonen några gånger till innan jag äntligen, kl 7.30 kunde stänga av den och få sova ikapp några timmar. Baksidan av beredskapen, helt klart. Framsidan är rätt uppenbar, man är rätt nöjd när lönen kommer… Totalt sett är det helt klart värt det, men efter jobbiga beredskapsveckor börjar man ju fundera över vad man håller på med. Lyckade sova till 10:30 ungefär, sen kände jag att det var dags att pallra mig upp och masa mig tillbaks till jobbet.

Det innebar ju tyvärr att planen om att ta igen gårdagens trainerpass idag på morgonen, gick i stöpet. Så planen nu är att jag ska komma hem från jobbet i tid idag, köra passet och sen få sova ostört i natt. För i morgon bitti är det dags för gymet igen. Bara tanken på att jag kanske blir avbruten idag också, plus att jag är helt groggy i huvudet, gör att jag inte är ett dugg sugen på träning idag. Men jag är ju också fullt medveten om hur mycket bättre det kommer kännas efteråt. Jag kommer vara piggare, gladare och svettigare. Så håll tummarna för att jag lyckas genomföra träningen idag!

trött på jobbet