Etiketter

, ,

Idag är en seg dag. Sömnen blev sönderhackad i natt pga oroligt sovande barn. Fick sovmorgon till 9 och var rätt pigg sen. Men förutom en sväng till simskolan med Ida så var det noll och nada inplanerat idag. Ingen träning. Det fanns som vanligt lite saker som man skulle kunna ta tag i, men det gör det ju alltid. Dagen kom lixom aldrig riktigt igång. Och ju mindre jag har att göra, desto tröttare och segare blir jag, och desto mindre får jag gjort. Ond cirkel. Lade mig tillsammans med Saga efter lunchen eftersom hon var trött och gjorde sitt bästa för att visa sig från sin allra härligaste 3-årstrotssida… Den enda som somnade var jag. Behöver väl knappast berätta att jag var ännu tröttare och segare efteråt?

Efter lite legobyggande ryckte jag upp mig och tog en lite längre promenad med Milo och en ljudbok. Frisk luft gör underverk som vanligt. Nu är barnen i säng och mamman fick sätta sig framför brasan en stund med kvällslektyren. Får man inte träna, så kan man läsa om träning 🙂

Kvällslektyren

Kvällslektyren

Imorgon är det dags att återgå till jobbet igen efter en rekordlång julledighet. Det känns lite tudelat. Jag gillar mitt jobb, det är skönt att göra nåt ”vettigt” på dagarna och skönt att få använda skallen lite. Men det är rätt skönt att gå hemma och skrota, kunna träna när man vill, hitta på skojigheter och sånt. Och sova på mornarna. Men jag har fått svårare och svårare att sova på kvällarna. Delvis för att jag sover extremt länge (för att vara jag) på mornarna och delvis för att kroppen är trött av träning, men huvudet är bara förslappat och oanvänt känns det som. Imorgon kväll kommer jag nog sova som en baby 🙂 Om jag inte jobbar förstås, går ju på beredskapen imorgon bitti…