Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Här kommer en kort sammanfattning av mitt cyklande 2012 😀

 • Totalt har jag cyklat 10816 min / 7 dagar, 12 tim, 15 min, 59 sek
 • Jag har skrapat ihop 4098,69 km
 • 99 st träningspass på cykel
 • I snitt har jag cyklat 76,92 km/vecka
 • Jag har haft en ej så imponerande snittfart på 27,34 km/h. Skyller det lite på de 2 veckorna på Fuerteventura som innebar mycket cykling i lågt tempo…

Ja, som sagt har jag ju hunnit med 2 träningsveckor på Playitas (Fuerteventura). En vecka i mars tillsammans med bästa brudarna, då vi även tränade ALLT som fanns att tillgå. Fantastisk vecka!! Och så veckan nu i november tillsammans med bästa sambon. Då blev det mycket mer cykling och bara lite gymmande.

Motionslopp jag har kört:

 • Ceresloppet 117km (3h 51min)
 • Hjälmaren Runt 152km (4h 59min)
 • Engelbrektsrundan 110km (3h 22min)
 • Tjejvättern 100km (2h 54min)
 • Halvvättern 150km (4h 47min)
 • Vätternrundan 300km (9h 45 min)
 • Ride of Hope 4 dagar, totalt ca 600km
Ride of hope

Vid starten i Katrineholm (tror jag det var)


Jag har även gått SCF:s Cykeltränarutbildning Steg 1 i Värnamo, med Mattias Reck som utbildare.

Tränarutbildning steg 1

I Oktober var jag i Huskvarna på Kickoff med SubXX Team Naturell. Där fick jag träffa en massa fantastiskt duktiga och trevliga cyklissor, t.ex. Elna, Ingrid, Linn, Ullis, Jona och ca 55 st till som jag inte har bloggadresser till.

kickoff

Och nyårslöftet då? Jag brukar sällan komma på nåt vettigt att lova och har inte funderat så mycket på det nu heller. En del saker skulle jag behöva lova, typ inte äta så mycket godis och glass, inte få så dåligt samvete över när jag inte tränar, gå ner några kilo, bli bättre på att planera mina måltider, etc etc… Men det skulle bara sluta precis som många andras nyårslöften – att de inte hålls. Så jag hoppar över det 😉 Kommer jag på något som jag faktiskt kan ha en chans att hålla, så återkommer jag…

Men en sak lovar jag: Jag ska träna hårdare, bättre och bli en mycket snabbare cyklist 2013! 🙂