Etiketter

, , ,

Tjohoo, första 4 veckorna av uppbyggnadsträningen är avklarade! Och lätt går det också. Bara 8 veckor kvar… Sen börjar det ”riktiga” träningsprogrammet 🙂 Med förhoppningsvis mer utomhuscykling.

Idag körde jag 2 timmar distanspass på trainern. 1:45 i zon 2 (150 watt) och sista 15 i zon 1 (100 watt). För att inte dö av tristess tittade jag på de första två avsnitten av The Wire säsong 1. Skönt att ha nåt annat att tänka på än hur långt det är kvar tills man får kliva av… Fördelen med distanspassen är att intensiteten är tillräckligt låg för att jag ska orka fokusera på någonting annat än att få luft och överleva. Kör jag hårdare är det bara hög musik rätt in i öronen som gäller. Idag var det precis på gränsen att jag kunde koncentrera mig och sätta mig in i nåt nytt. Men serien verkar vara så bra som alla påstår, så nu ser jag fram emot nästa distanspass 😀

Den här veckan var den hårdaste hittills, med totalt 7 timmar cykling. Nästa vecka blir en lätt återhämtningsvecka med bara 3 träningsdagar. Detta för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig träningen bättre och minska risken för överträning.

If you still look cute after your workout, you didn't train hard enough...

If you still look cute after your workout, you didn’t train hard enough…