Etiketter

, , ,

Igår tjuvtränade jag, trots att jag hade vilodag inplanerad. Det sotar jag för idag… Egentligen tog jag bara igen styrketräningen som jag prioriterade bort i tisdags, när jag skulle ut och svänga mina lurviga. Tydligen gjorde jag något rätt, för aj vad ont jag har idag! 4×20 upphopp med ca 17 kg sandsäck på axlarna producerar en del mjölksyra. Men man får starka cykelben till sommaren. Hoppas jag, så jag inte plågar mig helt i onödan…

Idag började jag dagen med intervaller på trainern. Det blev en liten omkastning i schemat, då jag körde dagens distanspass redan i torsdags. Halva distanspasset kördes utomhus med hjärtat i halsgropen. Sen gav jag upp och gick in till min kära trainer. På den behöver jag inte oroa mig för att köra omkull och bli påkörd åtminstone 🙂 . Men därför blev det alltså intervaller idag;

  • 20 min uppvärmning i zon 1-2
  • 8×4 min intervaller i zon 3-4 med 2 min i zon 2 däremellan
  • 12 min i zon 3
  • 10 min nedvarvning i zon 1-2

På eftermiddagen fick vovven sig en ordentlig promenad också. Nästan 2 timmar tillsammans med Linda och Marit. Mycket babbel blev det 🙂

Nu ska jag öppna en flarra rött och käka lasagne!

Trevlig helg!!

Skål!

Skål!