Etiketter

, , , , ,

Idag har jag övat mig på att göra ingenting. Lätt är det inte, men skönt när man lyckas. Eftersom jag var ute på krogen igår hade jag räknat med att vara lite trött och sliten idag och planen var att ligga på soffan och tycka synd om mig själv idag. Men eftersom jag var sådär lagom tråkig och drack med måtta igår, så var jag riktigt pigg idag! Förutom den vanliga tröttheten som uppstår när jag är vaken efter kl 22… Det gjorde ju dock att jag hade svårt att inte ta tag i några måsten. Men jag är ju ledig hela veckan, så jag har gott om tid att göra nytta en annan dag. Ibland behöver man vara lat och inte göra nåt särskilt, bara slappa!

Mitt på dagen var jag till Cissi på Salong Care och ömsom njöt, ömsom plågades. Djuprengöring är verkligen ingen skön upplevelse. Klämma pormaskar gör ONT! Och man blir väldigt röd i ansikten och känner sig lagom misshandlad och överkörd efteråt. Men det gör nytta och förhoppningsvis ska min hy nångång återgå till det den en gång var. Tyvärr säger Cissi att det är träningen som är boven i dramat. Eller inte träningen i sig, men svetten som gör huden sur. Så idag ska jag även börja äta PH-kalk för att få en bättre balans i kroppen. Håller en tumme för att det hjälper en smula. Sluta tränas finns inte på kartan och sluta svettas när man sitter på trainern… eh ja, ni som har provat vet att det är omöjligt!

Såhär mosig blir man efter en djuprengöring...

Såhär mosig blir man efter en djuprengöring…

Salong Care i ett vintrigt Nora

Salong Care i ett vintrigt Nora

Senare på eftermiddagen behövde jag ändå röra lite på mig, så jag och Milo tog en lång och skön promenad på 12 km. Ljudbok i öronen och snö i ögonen. 🙂

Fina lilla Milo

Fina lilla Milo

Lugnt och skönt på mörk vinterväg

Lugnt och skönt på mörk vinterväg