Etiketter

, ,

Då är vi packade och klara, mina små hjärtan är avlämnade hos sin pappa och vi rullar vidare mot Linköping och julfirande nr 2. Det är första julen jag firar utan mina älsklingar. Men jag kan ärligt säga att det inte gör mig jättemycket, inte just nu åtminstone. Det beror väl på att vi hade vår julafton igår och gjorde precis allt som vi brukar göra när vi firar jul. Så idag är som vilken dag som helst. Igår var det såklart väldigt mycket fokus på julklappar och på tomten, idag ska jag fokusera på att ÄTA! 🙂 (som att jag inte gjorde det igår…)

Vi skulle förövrigt bara bidra med en enda sak till julbordet idag, köttbullar. Jag rullade dem igår, men eftersom vi är lika förvirrade båda två så stod de ju såklart kvar i kylen när vi åkte… Det var bara att vända tillbaks. Tur att vi inte hade kommit så långt!

Eftersom jag är förpassad till baksätet så ska jag passa på att knåpa ihop veckans träningsplanering. Återkommer med den lite senare.