Etiketter

, , ,

Imorgon är det julafton! Åtminstone här hemma. Förra året var det jag som hade tjejerna på julafton, i år är de hemma hos sin pappa. Alltså firar vi julafton här redan dagen innan. Men vi kommer hålla på traditionerna ändå. Vi kommer äta tomtegröt och skinksmörgås till frukost hemma hos mina föräldrar, sedan fortsätta firandet med Kalle Anka, Tomte, julklappar och julmat hemma hos oss.

Idag började jag dagen på crossen. Jag lyckades övertala Marit att hon skulle skippa skidorna och följa med på en cykeltur istället. Dels för att det är mycket roligare med sällskap och dels för att det är mycket roligare att cykla 🙂 Det snöade en hel del och var rätt moddigt på vägarna, men det var skönt att komma ut och få lite frisk luft istället för att bara sitta och stirra på vardagsrumsväggen. Fort går det inte, men målet med träningen var 2 timmars cykling i distanstempo, med totalt 20 min i 80-87% av maxpuls. Tack vare att det är så kuperat här ikring, så stack pulsen iväg på naturliga intervaller och 2:13 var jag ute. Nu är det vila igen i 2 dagar. Desto mer ätande blir det nog…

Marit byter skoskydd

Marit byter skoskydd

Härligt vinterlandskap

Härligt vinterlandskap

Marit i full fart ;-)

Marit i full fart 😉

Värsta actionbilden...

Värsta actionbilden…

Av-isning pågår :-)

Av-isning pågår 🙂