Etiketter

, , , , ,

Idag vabbas det. Lillhöna hade tydligen öroninflammation 😦 Hon vaknade i natt av att det hade värkt hål och var blött på kudden. Fördelen är ju att hon inte har så ont längre. Febern hon hade i morse har försvunnit nu, så jag hoppas att den håller sig borta hela dagen! Första vabbdagen på hela terminen, tjejerna har hållt sig väldigt friska som tur är. Synd att den vabbdagen kom när jag skulle ha varit på utbildning hela dagen bara… Men så går det ibland.

Vi har kokat chokladkola och chokladfudge och gjort chokladdoppade marsipanbollar. Och så har vi klätt granen och ätit plättar. Och tränat. Jag vet inte vem Saga brås på, men hon har lite svårt att vara still även när hon är sjuk…

Plättar

Marsipanfigurer comin´up!

Marsipanfigurer comin´up!

Chokladfudge

Chokladfudge

Träning pågår

Träning pågår

Squatjumps med sandsäck = fett jobbigt i benen...

Squatjumps med sandsäck = fett jobbigt i benen…

Årets julgran. Vi får se hur länge Sixten låter bli den...

Årets julgran. Vi får se hur länge Sixten låter bli den…