Etiketter

, ,

Idag stod det vilodag på schemat. Den tillbringades såklart delvis på jobbet, men där vankades det julbord, så det kan man stå ut med! Lite sämre än tidigare år tyckte jag nog tyvärr att det var, men jag blev mätt och belåten ändå 🙂 Kvällen tillbringades med mina två gringos, Marit och Linda. Jävvla bra! Vi spontanfirade att jag tydligen fyller år om ett par dagar. Drack vin, käkade praliner (mest jag) och garvade. Rätt mycket träningsprat blev det ju såklart, men det är ju ofrånkomligt… Linda försöker få mig att åka skidor. Jag är skeptisk. Nu har jag åkt två säsonger i rad, så nu tar jag ett uppehåll 😉

Spontant födelsedagskalas en tisdag kväll är aldrig fel!

Tro det eller ej, men vi hade rätt trevligt 😉

 

De är för söta mina små vänner <3

De är för söta mina små vänner ❤

 

Förövrigt lutar det åt vab imorgon 😦 Saga började klaga över ont i örat nu på kvällen. Hon hade svårt att sova och jag fick ge henne alvedon två gånger innan hon lugnade sig. Stackars lillskruttan! Nu ligger hon i soffan och sover med handen på örat…