Etiketter

, , ,

– Mamma, du börjar bli så tjock så det ser ut som om du har en bebis i magen! Joråsåatte… Ett barn mindre att köpa julklappar åt! Men jag skyller på julbordet jag ska äta imorgon 😉

image

Natten har tillbringats på Elite hotell Marina Tower i Nacka. Supernajsigt hotell, rekommenderas varmt! Kanonfint gym hade de också som vi skulle besöka i morse innan vi styrde kosan hemåt. Problemet var bara att de hade sjuuuukt sköna sängar som gjorde att klockan var alldeles för mycket när vi vaknade… Och bor man på hotell så är det faktiskt viktigare att hinna njuta av hotellfrukosten än att hinna träna. Så det så!

En del av träningen tog jag nu ikväll i alla fall. 90 min trainer, varav 45 min var intervaller. 3×10 min strax under tröskel med 5 min ”vila” emellan.

Resten av veckans träningsplanering återkommer jag med i morgon, för nu måste jag sova!

Ja just ja! 5:30 i plankan grejjade jag efter cyklingen också 😀

image