Etiketter

Jo lite så känns det faktiskt, men jag tycker för första gången att det är KUL att sitta på trainern! Kanske skulle behöva gå en mindre sinnesundersökning… Ok, det kan vara så att jag kommer vara av en något annan åsikt innan vintern är över, men så länge det känns såhär är det bara att tacka och ta emot 😀

Inläggning nästa?

Inläggning nästa?

Igår kväll hade jag lite svårt att få tummen ur, eller kanske snarare få ändan ur soffan och verkligen sätta mig på cykeln. Så det blev lite sent, var inte färdig förrän 22. Men både benen och lungorna kändes pigga och bra! Stödet jag fick av en snarkande sambo i soffan gjorde nog sitt till också 😉  Fick lite känningar i vänster bak-/insida knä, men det var nog bara en kort lårmuskel som drog lite efter styrketräningen på morgonen. Började lite försiktigt med 20 min uppvärmning innan jag drog igång med intervallerna. 5×4 min strax under tröskel, med 2 min aktiv vila emellan. Efter det blev det 30 min ”distanstempo” för att sedan runda av med 10 min urtrampning.