Etiketter

, , ,

lucia

Det blir en dag med fokus på lucia idag. Inte helt oväntat kanske… 😉 På väg till jobbet svängde jag förbi fritids med Idas luciakläder och tillbehör. Jag hade även med mig locktången, så vi passade på att locka till håret lite inför luciatåget i skolan. Hon är med i kören, så först är det uppträdande i skolan på morgonen, sen ska vi till Vikers kyrka ikväll för då ska det lussas för alla föräldrar. Det ska bli mysigt!

Sagas luciatåg på dagis är kl 15, så det blir en kortdag på jobbet idag. Måste ju hinna dit och bylsa på henne alla kläder. De är nämligen utomhus för att det blir för trångt med alla föräldrar och barn inne på dagis. Och med tanke på att det är -23grader ute nu, så kan det gå åt en del kläder under lucialinnet…

I morse var det dags att plåga kroppen på gymet igen! 04:20 ringde klockan, men när jag tittade på termometern var jag rätt sugen på att krypa ner under täcket igen… Men iväg kom jag. Benen kändes förvånansvärt bra ganska omgående efter

Såhär mjuk och fin var jag i benen i morse...

Såhär mjuk och fin var jag i benen i morse…

att jag hade fått upp värmen. Överkroppen var inte lika sugen på arbete. Bänkpressen sved ordentligt i bröstmusklerna, och chinsen fick stryka på foten till förmån för latsdrag istället. Chins var liksom bara att glömma med mina trötta armar :-S

Ikväll blir det intervaller igen!