Etiketter

,

Nu var det väldigt länge sen jag var på gymet. Senaste typ 8 månaderna har jag bara kört styrka hemma, för det är så smidigt och tidseffektivt. Men nu när jag ska bygga upp benen lite mer så behöver jag lite tyngre vikter och en och annan maskin. Så 05:00 var det uppställning på gymet! Det är lite känslan av ett fängelsegym. Ok, som jag tänker mig ett fängelsegym… Det är ju inte som att jag nånsin har besökt ett 😀 Men det finns det jag behöver, det är nära hemifrån, jag kommer in 24/7 och det är gratis. Dessutom får jag härja runt ifred, det är tydligen ingen annan som nyttjar faciliteterna på samma tider som jag gör 😉

Nu har jag spaghettiarmar och korta muskler på baksida lår. Ser fram emot kvällens 90min på trainer… För att inte tala om när jag ska baxa mig ur sängen imorgon bitti!

Benpress à la hemmabygga - funkar fint :-)

Benpress à la hemmabygga – funkar fint 🙂

Mysigt och hemtrevligt ;-)

Mysigt och hemtrevligt 😉