Etiketter

, , ,

Träningsplanerna för idag var 90 minuter cykling utomhus och 30 minuter på trainer. Det var blåsigt och -13 grader när jag skulle ut, men 2 timmar på trainern kändes inte superlockande. Cykelturen blev skönare än väntat. Lite kallt om kinderna bara, annars helt ok! Jag siktade på 60 minuter utomhus, men landade på 80, så de sista 40 fick jag ta inomhus. Riktiga ytterligheter med kylan ute och värmen på trainern. Jag vågade lite mer idag, men är fortfarande en riktig kyckling på crossen…

på eftermiddagen tog jag och Saga en promenad med Milo. Jag drog henne på snowracern och vi tog en liten sväng förbi lekparken vid dagis där vi passade på att leka lite i snön 🙂

Kul med snö!

Kul med snö!

Milo-gubben

Milo-gubben

Det är jobbigt att leka i snön :-)

Det är jobbigt att leka i snön 🙂

Sammanfattningsvis så gick ju veckan riktigt bra träningsmässigt, även om det såg lite mörkt ut när jag blev sjuk. Men med lite omändringar i planeringen, så lyckade jag ta igen det jag missat och jag fick ihop mina 4h på cykel som jag hade planerat för 🙂 *klappar mig själv på axeln* 1 vecka avklarad, 11 kvar…