Etiketter

, ,

Men vad gör man en fredagkväll när man är ensam hemma och barnen har somnat? Man tar igen förlorad träning från veckan när man varit sjuk såklart! Gör inte alla det? 😉 Jag passade iallafall på att klara av torsdagens trainerpass för en liten stund sen. 15 min uppvärmning, följt av 30 min på tröskelwatt och rundade av med 15 min urtrampning. Bra början på helgen. Men vad som är en ännu bättre början på helgen är ju att jag hoppade av cykeln och ställde mig i plankan. Och se där – mission accomplished!! Det gjorde ont och det var inte bekvämt på något sätt och jag kan inte förstå mig på Linda Peterson som vill stå i plankan världsrekordlänge, men jag klarade utmaningen – att stå i plankan under hela Lose yourself med Eminem (5:22). Nöjd och glad tjej hoppar nu in i duschen!

motivation