Etiketter

, ,

Tokladdad som jag var att köra igång med den planerade uppbyggnadsträningen, så kan det väl bara sammanfattas med ett ord: FAIL!! I måndags em/kväll drog jag på mig nån form av influensa som resulterade i feber, ont i lederna och täta toalettbesök. Efter att ha tillbringat 1½ dygn i komaliknande sömn är jag åter i upprätt tillstånd. Dock fortfarande med lite feber, en ond hals och en mage som gör allt för att överrösta Spotify… Jag har inte tid med det här!! Varken träningsmässigt eller jobbmässigt 😦 Men jag är glad att det kom nu, innan träningen hann dra igång på riktigt. För att inte tala om hur glad jag är att det inte kom 1 dygn tidigare, när jag satt på flygplanet!!

Eftersom jag är rätt mycket efter med julpyntandet pga härlig cykelsemester, så ska jag försöka göra en insats med det idag. Började med att packa upp resväskan och tvätta det som inte hade hunnit tvättats än. Sen var krafterna slut och nu intas en skön paus i soffan. Sen ska julkartongerna in från förrådet, så jag och tjejerna kan pynta när jag har hämtat dem från skolan och dagis. Som tur är så hängde ju världens bästa mamma upp ett par julstjärnor hos oss medan vi var borta, så vi inte känner oss helt utanför julhysterin.

Vi får väl se när träningen återupptas. Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle kunna köra ett luuuugnt pass ikväll på trainern, bara trampa framför tv:n. Men efter att krafterna tog slut av att packa upp väskan, så är jag skeptisk… Förhoppningsvis kan jag börja lite försiktigt imorgon! *Håller tummar och tår*

Bli frisk nu!!

Bli frisk nu!!