Etiketter

, , , ,

Efter dagens 8,3 km och ca 1460 höjdmeter har vi bestämt oss för att tacka för oss och ge våra väl kämpande ben en vilodag från cyklingen. Vi hade egentligen cyklarna imorgon också, men fattade ändå beslutet att lämna tillbaks dem idag. Annars kände åtminstone jag att jag skulle kunna få för mig att ta en tur imorgon också. Men benen behöver verkligen vila. Världens gulligaste massör Björn kommer få slita så det räcker ändå på måndag…

En kort summering av veckan som gått här på Playitas:

  • 5 dagars cykling
  • 472,6 km 
  • 1242 min effektiv cykeltid
  • 7272 höjdmeter

Jag tycker ändå vi kan känna oss rätt nöjda och rustade inför den fortsatta vinterträningen 🙂

Listor är alltid kul, så jag tänkte lista 5 saker som jag har lärt mig under veckan.

  1. Jag har lärt mig att älska uppförsbackar! Det trodde jag aldrig någonsin att det skulle hända. Men vilken skön känsla det är 🙂
  2. Jag har lärt mig att åka sakta och faktiskt gilla läget. Annars stressar jag alltid upp mig över hur fort eller långsamt jag kör. Men med motvinden och backarna som har varit här så har det inte varit mycket annat att göra än att mala på, även om det ibland inte har gått i mer än 10km/h. Och tillslut är det helt okej också!
  3. Jag har lärt mig att min kropp verkar svara bra på hård träning. Jag får mer energi ju mer jag tränar. Desto viktigare att få in den o så viktiga vilan!!
  4. Jag kan mer än vad jag tror! Det här är något jag har lärt mig många gånger förut, men vissa saker har jag lite svårt att förstå ändå. Det är så lätt att glömma… Måste sluta upp med dåligt självförtroende!
  5. Min snuskigt starka älskling kan också bli trött 😉
Pustar ut efter klättring!

Pustar ut efter klättring!

Härlig utsikt över slingrande vägar

Härlig utsikt över slingrande vägar