Etiketter

, ,

Vi gick ut i motvind. Och vilken motvind sen! Planen var dryga 120km och rutten skulle gå norrut. Det blåste norrifrån. Dessutom var det slakmota i ca 60km. När vi stannade för lunch hade vi cyklat i dryga 3 timmar och hade en snittfart på 18,5km/h. Det fanns mycket tid att fundera över hur man är funtad egentligen… Lägg sen till en och annan regnskur på det. Men mina ben var väldigt snälla och samarbetsvilliga, så förutom att det blev rätt tråkigt så gick det ändå helt ok.

Men hemvägen sen då, vilken drömcykling!! Lätt nedförslut (och även en del brantare nedförsbackar) och vinden i ryggen. De få längre uppförsbackar som var kändes knappt. Solen i ansiktet. Eufori och endorfinsprut så det stod härliga till! Sista milen hade jag en snittfart på 46,5km/h. Lite skillnad mot första halvan… Benen var fortfarande piggpigga, så jag kunde stå på lite extra i sista backen upp till hotellet – glad tjej 🙂

Dagens runda slutade på 125,13 km och 1920 höjdmeter.

Vi höll på att bli en gubbe kort…

Sandra – motvinden 1-0

 

Man måste ju passa på att njuta lite också 🙂

Dagens höjdpunkt: få spurta ifrån och ta kort på en sliten man 😉