Etiketter

, , ,

Jag hade ingen lust att cykla i morse. Gårdagen knäckte mig en smula tror jag…  Jag var übertrött, frusen, var på dåligt humör och hade ont i benen efter frukosten i morse. Funderade en stund på att faktiskt hoppa över cyklingen och bara gymma idag. Men eftersom vi är här för att cykla (plus att jag inte ville ge Per tillfredsställelsen att jag bangade), så hängde jag med. Planen var 2 kortare rundor idag, med en mellanlandning på hotellet. Så jag skulle alltså ha möjlighet att bara köra på förmiddagen, och åtminstone få känna hur benen kändes innan jag tackade för mig.

Och vilken tur att jag följde med!! Benen var kanonsnälla mot mig idag. De var väl rädda för att det skulle vara slutcyklat annars… Det blev en liten runda på 6,8 mil och nätta 1123 höjdmeter. Jodå, vi hamnade bland serpentinerna idag också! Men jag kom in in nån form av meditativt tillstånd och bara trampade – gick hur bra som helst 🙂 När vi kom hem var vi båda två rätt slut i benen, så den där eftermiddagsrundan tar vi en annan dag. En ”vilodag” idag med andra ord 😉

On the top of the world, typ 🙂

Japp, morgonhumöret till trots så kom jag också upp för bergen…