Etiketter

, , , ,

Då var veckans cykelpremiär avklarad! Vilken underbar känsla det är att cykla i solsken på fantastiskt fina asfaltsvägar, men finfin utsikt och bilister som tar hänsyn. Man har inte blivit bortskämd med något av det den här sommaren/hösten känns det som. För att vi inte skulle känna oss alldeles vilse fick vi ändå lite regn och en herrans massa vind. Men regnet var ganska välkommet, det förhindrade att inälvorna började koka… Cykelprojektledaren hade letat rätt på en rutt som han tyckte verkade lagom att börja med. Han tänkte fel… Vi landade ca 1700 höjdmeter på 10 mil. Serpentinvägarna tog aldrig slut! Men det var kul, benen kändes riktigt bra till och från och pannbenet fick sig en omgång 🙂

Gårdagen tillbringades mestadels sittande: I bilen på väg till Arlanda, på Arlanda, på flygplanet, på transferbussen. Men när vi hade packat upp i lägenheten (f.ö. lgh bredvid den vi bodde i i mars), så tog vi oss en liten rundvandring. Sen hann vi med en liten stund vid poolen innan vi gick för att göra av med lite energi i gymet. Det var länge sen jag gymmade ordentligt, kör ju mest hemma nu för tiden. Men det var skönt att få ta i ordentligt! Kvällen avslutades med en rejäl buffé. Till det delade vi på en flarra rödvin för att fira in semestern. Sen var det tack och godnatt för mig. Bristen på sömn natten innan tog ut sin rätt och jag somnade innan jag landade på kudden.

Här kommer första dygnet på Playitas i bilder:

Pepparkakslatte på Arlanda – nyttig frulle 😛

Cool kille 😉

Jo, ibland gick det faktiskt nedför också

Dagens fulaste bild…

Mmmmm, lunch!!

Den här serpentinen får TVÅ tummar upp!

Ibland måste man ju stå och se cool ut också 😉