Etiketter

,

Startade dagen med 45 min på trainern. Note to self: Måste ta in fläkten från förrådet!! För varje pass jag kör på trainern så tror jag inte att det är möjligt att svettas mer. Och nästa gång överbevisar jag mig själv… Så fläkten måste in innan det sker en drunkningsolycka i vardagsrummet. Idag blev det ett färdigkomponerat pass från Tacx. Det såg ut såhär:

image

Det blev svårt att följa de små hoppande siffrorna när mjölksyran sprutade ur öronen och svetten rann i ögonen. Men det gick! 🙂

När jag väntade på att eftersvettningarna skulle avta, så jag kunde duscha, läste jag igenom några bloggar som jag följer. Elna hade skrivit om en utmaning som hon hade gett sig själv i plankstående. Det lät hemskt svidigt i core-muskulaturen, så det måste jag givetvis haka på!! Fler som är med? Det gäller alltså att stå i plankan till låten Loose yourself med Eminem. Den är 5.20 lång… Målet är att klara det om en månad. Jag kör ett test i kväll för att få utgångsstatus 🙂