Etiketter

,

Började dagen med 3 timmar på crossen tillsammans med andra halvan av hushållet. Det är lite skillnad på hastigheter när man sitter på crossen, jämfört med på räsern. Mentalt är det jobbigt att se hur sakta det går. Idag blåste det på rätt duktigt första 2 milen ungefär, sen vek vi av in i skogen och slapp motvinden. Men sugande och blöta grusvägar kändes gött i benen. Benen började svara först efter ca 5 mil, det var ju så dags då…

Idag passade vi på att testa lite nya prylar på cykelturen. Hämtade ett litet paket på posten igår, innehållande eluppvärmda sulor och eluppvärmda handskar. Vi hann tyvärr inte ladda upp batterierna fullt i natt, men det kändes bra så länge det höll i sig. De kommer sitta finfint i vinter 🙂 Handskarna testade jag utan uppvärmning, de var så varma ändå. Batteriet får åka med när det blir minusgrader. Omdömet efter första turen var gott. Nu ser jag fram emot att testa på riktigt i vinter! Men först ska vi ju cykla en vecka i värmen, så då får sulorna och handskarna stanna hemma…

Efter cykelturen blev jag frusen, som vanligt när jag tagit ut mig ordentligt. Så jag kröp ner i ett hett hett skumbad. Sällskap fick jag också! Tyvärr ramlade inte Sixten i, det hade gjort min dag. Det nyfikna lilla monstret 🙂