Etiketter

, , ,

Nej, det blev ingen löpning på lunchen igår. Det jag höll på med på jobbet drog ut på tiden, så när jag kunde ta lunch var jag vrålhungrig. Att äta först och springa sen kändes inte som nåt bra alternativ. Löpsällskapet var hemma och vabbade, så jag hade ingen som ”tvingade” med mig. Hade haft huvudvärk större delen av förmiddagen. Etcetera etcetera… Som ni hör så var undanflykterna många 😉 Det enda som vägde för en löptur var att solen sken och att jag faktiskt var lite sugen på att springa. Men det blev alltså inte så ändå.

Däremot tog jag en tur när jag kom hem från jobbet istället. Då var det ju tyvärr ingen sol längre, bara mörker. Huvudvärken satt fortfarande i och inte hade jag sällskap då heller. Men vad skönt det var! Och lätt gick det, trots att jag trodde benen skulle vara helslut efter morgonpasset på trainern. En riktigt skön tur på 5,5km i  bra tempo 🙂 Det enda var att vaderna var trötta och kändes lite grann som två klumpar. Men man kan ju inte få allt. Och huvudvärken försvann – skönt skönt.

Sen raskt in i duschen och rulla iväg mot Örebro. Lite wild and crazy så bestämde jag att telefonerna skulle få stanna hemma och vila… Jag brukar tänka på det när man är ute nånstans och käkar eller fikar eller så, att det ofta sitter par där antingen den ena sitter och knappar på sin telefon och den andra sitter och ser ensam ut, eller att båda sitter och knappar på varsin telefon. Det ser så tragiskt ut! Jag vill inte hamna där. Det ser verkligen inte ut som att de har nån som helst glädje av att vara där tillsammans, det viktigaste händer ju ändå i mobilen. Så därför: Inga telefoner fick följa med! Med undantag av jobbtelefonen, som är en gammal omodern sak som på sin höjd går att skicka ett sms med. Men det kan ju vara bra att ha nåt att ringa på om bilen stannar eller nåt. Och vad skönt det var, jag saknade inte telefonen en enda gång. Man kan ju faktiskt prata med varandra också 😉 Mobilen åker tyvärr ofta fram av ren reflex, utan att man egentligen är jätteintresserad av att se vad en massa bekanta har ätit… Eller för att den andra sitter med sin mobil och man sitter där och känner sig ensam och kan lika gärna ta fram telefonen också.

Så det blev tapas till middag och sen alldeles för mycket smågodis till bion. Breaking Dawn Part 2. Första halvan tyckte jag inte var särskilt bra tyvärr, men sen blev det bara bättre och bättre. Så totalt får filmen klart godkänt. Bra avslut på bra berättelser. Tycker ju förstås att böckerna är betydligt mycket bättre än filmerna, men så brukar det ju vara. Jake i bar överkropp drog upp betyget ett snäpp åtminstone 😉

Mmm yummie 😉

Idag och imorgon ska det vilas. Hemmet behöver sig en genomkörare när jag kommer från jobbet idag. Och imorgon bär det av till Sweden Bike Expo i Stockholm!!