Etiketter

Fibblade just bort hela inlägget. Gaaaah!!! På’t igen.

Jag och min trainer tog en tur till Sufferlandia i morse kl 05:00. Kroppen var inte vaken och beredd på denna behandling. Jag blev äckligt trött. Det fanns många saker som lockade efteråt, men att åka till jobbet var inte en av dem. En dusch och att krypa ner i sängen igen stod rätt högt upp på topplistan. Det fick istället bli en dusch och en hundpromenad. Och sen jobbet.

Jag invigde de nya kläderna som kom på posten igår. Snygga Orica Green Edge-kläder, äkta kopia från Kina 😉 Nog tycker jag att Orica borde kunna bjussa på en äkta tröja till alla sina cyklande anställda. Eller en vattenflaska. Årets julklapp? Antagligen inte…

På lunchen ligger det ett löppass inplanerat. Vi får se hur det blir med det… Henrik har nog ingen större glädje av att vara ute och springa tillsammans med mig och mina betongklumpar till ben.

Och ikväll blir det bio – Breaking Dawn Part 2. Ska försöka att inte upprepa förra biobesökets fadäs. Då vände jag upp och ner på min halvfulla popcornlåda. Mycket popcorn blev det!