Framför allt strax före ett träningspass där man vet att pulsen kommer ligga runt 90% av max, det är frågan. Svaret är ganska enkelt: Låt bli! Tyvärr följde jag inte det rådet igår. Tänkte att jag skulle socialäta lite med barnen. Såhär i efterhand hade det kanske räckt om jag hade socialätit lite yoghurt, istället för att trycka i mig en rejäl portion köttbullar… Men förutom att jag tuggade om köttbullarna ett otal gånger, så var det en ganska skön kvällstur med höstkänsla. Det var bara jag och Per, och eftersom han har beredskap så körde vi inte så långt. Men desto mer backar… Gyttorp-Striberg-Klacka och sen tillbaks igen. 55 minuter och nästan 3 mil. Och hög puls. När jag kom hem mådde jag illa. Då vet man åtminstone att man inte har slöat allt för mycket under passet 🙂 Dessutom hade vi ju faktiskt styrketränat på morgonen också = bra träningsdag!

Sömnen i natt har varit under all kritik… Båda tjejerna har vaknat ett flertal gånger, av oförklarliga anledningar. Dessutom har Sixten, vårt übersöta tillskott i familjen, toklekt i vår säng hela natten… Han gick även runt och slickade på mig, både här och där :/

Sixten gömmer sig i köket