Etiketter

Helgen har bjudit på en hel del beredskapsjobb. Vilket innebär en massa välkomna extrapengar, men desto mindre tid/ork över till att planera eller genomföra så mycket annat.

Årets händelse i Nora har gått av stapeln – Noramarken… Jag tillbringade ca 1½ på stan och lyckades handla det viktigaste – fryspåsar och bajspåsar. Sen ringde telefonen och jag fick åka och jobba. Det gjorde å andra sidan inte så mycket, det är mest jobbigt att gå och trängas med folk. Men vädret var skönt och det är alltid kul att träffa lite folk man inte ser så ofta annars.

Träningsmässigt så har det varit rätt lugnt. Eftersom Blodomloppet går av stapeln på torsdag så kände jag mig tvungen att snöra på mig löpardojjorna och ta en tur i lördags fm. Egentligen skulle jag ha sprungit med Linda och Marit, men eftersom jag kom från jobbet strax före 05 på morgonen och de skulle springa 8:30, så valde jag att sova lite istället… Men herregud vad jag hade behövt sällskap!! Motivationsbristen till trots så tog jag mig runt 10 km på ett av MTB-spåren hemma i skogen. Röd 6 är rätt kuperad… Hög puls, men pigga ben. Blev rätt lågt tempo, men det kändes ok. Landade hemma efter 57 min.

I söndags blev det lite Crossmix med Zuzana Light: Zwow #31. Svettigt värre… Tog mig nästan 30 minuter, men då var jag noga med tekniken.

Ikväll skulle jag vilja ta en cykeltur i det härliga vädret! Dessutom ska det hämtas hem en liten kissebebis 🙂